Fitness

Kom jij ook sporten bij Quality Fitness? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van fitness. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om bij ons te sporten. Bekijk hieronder onze mogelijkheden op het gebied van fitness. Zit er iets tussen voor jou of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op!

 

CrossFit

Bij deze vorm van fitness worden verschillende sporten gecombineerd. Zo is CrossFit ontstaan uit een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek en gewichtheffen. Een onderscheidend element van CrossFit is dat de bewegingen die worden gebruikt tijdens het sporten overeenkomen met bewegingen uit het dagelijks leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trekken, duwen, springen en tillen.

CrossFit bij Quality Fitness ziet er als volgt uit:

  1. Warming-up
  2. Techniek (voor het onder controle krijgen van de bewegingen)
  3. Workout
  4. Cooling down

 

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Dit is een vorm van fitness waarbij de focus ligt op korte, intensieve inspanningen. Het doel is het lichaam uitputten door zich maximaal in te spannen tijdens korte uitbarstingen. HIIT is een hele efficiënte manier van cardio, omdat de opbouw van deze vorm van fitness zorgt voor een snelle verbranding.

HIIT bij Quality Fitness ziet er als volgt uit:

  1. Warming-up
  2. Herhaling van korte maximale inspanningen
  3. Cooling down

 

Proeftraining proberen

Heb je een vraag of wil je een keer een proeftraining proberen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven op je vraag.