Personal training

Naast reguliere vormen van fitness biedt Quality Fitness ook personal training aan. Personal training is ideaal voor mensen die behoefte aan persoonlijke begeleiding voor een optimaal resultaat. Onze gekwalificeerde trainers staan klaar om met jou aan de slag te gaan! Ben je benieuwd naar onze personal trainingen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

 

Cardio

Onze eerste vorm van personal training is gericht op cardio. Bij deze vorm van fitness ligt de focus op het het verliezen van gewicht en het verbeteren van je conditie. Cardio richt zich dan ook op het aanhouden van een constante hartslag door verschillende bewegingsvormen langdurig aan te houden met een lage intensiteit. De meest bekende vormen zijn roeien, spinning en hardlopen op de loopband.

Omdat Cardio het lichaam traint in het optimaliseren van de zuurstofomloop in jouw lichaam, is het een ideale bewegingsvorm om je functie van je hart en longen te verbeteren.

 

Krachttraining

Onze tweede vorm van personal training is gericht op krachttraining. Bij deze vorm van fitness ligt de focus op het verhogen van spierkracht, het groeien van spiermassa en het verbeteren van uithoudingsvermogen. Het fundament van krachttraining is het verplaatsen van gewichten in verschillende richtingen met het gebruik van verschillende spieren. Krachttraining is heel effectief in het verbranden van calorie├źn door hevige belasting van spieren, waardoor vetten worden verbrand.